02 februari 2022

Veel extra werk in de zorg

Drukke tijden, ook voor onze teams die extra taken op hun schouders krijgen. Ook zorgverleners zijn niet immuun en worden wel eens ziek. Dan is het fijn dat de collega’s inspringen en extra uren draaien om mensen thuis te blijven verzorgen. Er zijn gelukkig ook mensen die onze teams komen versterken.

Vacatures

Onze vacatures worden deels al ingevuld. Zo vonden we de hulp die we zochten in Alblasserdam en zijn we in gesprek met mensen voor andere zorgvragers. We blijven natuurlijk op zoek naar nieuwe collega’s, zowel zelfstandigen als mensen die in loondienst willen werken.

Verdriet

We moeten ook met verdriet omgaan, zo verloren ook wij, soms na jarenlang contact, mensen voor wie we gezorgd hebben. Dat hakt er best flink in. Juist nu we alle zeilen bij moeten zetten om iedereen die onze hulp vraagt, goed te helpen, is er vaak weinig tijd voor rouw. In de jaren dat onze vaste teams voor iemand zorgen, bouw je een speciale band op.

Je maakt deel uit van iemands persoonlijke leven en omgekeerd heeft iemand dan ook in jouw leven een belangrijke plek, je komt soms bijna dagelijks in huis. Soms begeleid je iemand ook de laatste weken en het verlies, ook al weet je dat het komt, raakt je erg. Ook dan is het zo fijn dat collega’s begrijpen hoe dat voelt en je helpen de diensten goed in te vullen.

Dank je wel aan alle collega’s.

Drukke tijden in de zorg

Waarom klanten voor ons kiezen

Professionele zorg naar wens
24/7 en in heel Nederland
Geen wachtlijsten
Persoonlijk en betrokken
Kleine teams, vaste zorgverleners