Van korte zorg tot 24-uurs zorg en alles daar tussenin. Aan huis of bij een zorginstelling en in heel Nederland. Bij ons kun je altijd rekenen op de juiste zorg, persoonlijk contact en vaste, vertrouwde gezichten. Wij staan voor je klaar.

Stuur ons een e-mail om direct zorg aan te vragen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om je wensen en behoeften door te nemen. Je kunt ons ook bellen op 0418-648034.

Direct Zorg in Nederland: FAQ en informatie

Direct Zorg in Schiedam en omgeving

Direct zorg is een organisatietype dat gespecialiseerd is in medische voeding volgens de HACCP-richtlijnen. Onze deskundige medewerkers zijn opgeleid in reanimatie, EHBO en het gebruik van AED-apparatuur. Wij leveren onze diensten in Schiedam, Brielle en andere delen van Nederland.

Engels FAQ: Medische voeding en MVS

Als u vragen heeft over medische voeding en het gebruik van MVS-producten, bekijk dan onze Engelse FAQ-pagina voor meer informatie. Direct Zorg is een betrouwbare leverancier van medische voeding in Nederland en werkt volgens strikte kwaliteitsnormen.

HACCP en medische voeding: Brielle en omgeving direct zorg

Direct Zorg werkt volgens de HACCP-richtlijnen voor voedselveiligheid bij het produceren en leveren van medische voeding in Brielle en andere delen van Nederland. Wij garanderen de hoogste kwaliteit en veiligheid voor onze klanten.

Waarom klanten voor ons kiezen

Professionele zorg naar wens
24/7 en in heel Nederland
Geen wachtlijsten
Persoonlijk en betrokken
Kleine teams, vaste zorgverleners