07 juli 2022

Veel mensen verheugen zich weer op de zomervakantie. Na een lange periode thuis is het vooruitzicht om weer op reis te gaan en heerlijk te ontspannen ontzettend fijn.

Maar voor een groep mensen is dat vooruitzicht niet zo vanzelfsprekend fijn. Mantelzorgers vinden het vaak heel erg lastig om zichzelf de broodnodige rust te gunnen omdat ze bang zijn dat er tijdens de vakantie geen goede vervanging is.

Wie gaat er net zo goed voor hun geliefde familielid of vriend zorgen als zijzelf?

Bij Uw Aandacht Onze Zorg begrijpen we die twijfel heel goed. Daarom komen we graag in gesprek met mantelzorgers die écht aan vakantie toe zijn en die vooraf graag goede afspraken willen maken over mantelzorgvervanging.

Wij hebben mensen met een medische zorgachtergrond die behalve het verzorgen van mantelzorgtaken óók goed op gezondheidssignalen letten. Zo nodig ondernemen ze dan, in overleg, ook actie zodat eventuele problemen snel behandeld kunnen worden.

Met de mantelzorgers maken we goede afspraken wanneer we wel of niet contact met hen op hun vakantieadres opnemen. Hoofddoel is goede mantelzorg te leveren én daarbij de mantelzorger zelf een fijne vakantietijd te bezorgen.

Wil je daar meer over weten? Neem dan contact op en we bespreken de mogelijkheden.

Per slot van rekening verdien jij als mantelzorger de tijd om echt te ontspannen!

 

Mantelzorgvervanging tijdens de vakantie

Waarom klanten voor ons kiezen

Professionele zorg naar wens
24/7 en in heel Nederland
Geen wachtlijsten
Persoonlijk en betrokken
Kleine teams, vaste zorgverleners