05 december 2022

Sinds 1 december 2022 zijn we met Uw Aandacht Onze Zorg ook aangesloten bij de NBBU, de brancheorganisatie van professionele intermediairs op de arbeidsmarkt. Wij beschikken over het keurmerk zzp-bemiddeling. Zo kunnen onze opdrachtgevers en zzp’ers zien dat wij, als bemiddelaar, onze dienstverlening goed hebben ingeregeld en dat wij bereid zijn daarover transparantie te bieden. Wij vinden het belangrijk om iedereen duidelijkheid te geven over onze manier van werken.

Ook in de zorg zijn veel zzp’ers werkzaam. Als een lopende opdracht afloopt, is het voor hen vaak lastig om naast hun werkzaamheden voluit bezig te zijn met toekomstige, nieuwe projecten. Als zzp-intermediair bieden wij hen bemiddeling voor het vinden van nieuwe opdrachten aan.

We werken graag met vaste teams zodat we optimale persoonlijke zorg kunnen bieden. Dat is voor zowel de mensen aan wie we zorg verlenen als voor de medewerkers erg prettig. Zo kun je als zzp’er ook in teamverband werken en heb je toch ‘collega’s’.

Wil je weten waar wij werken en waar we mensen kunnen inzetten, kijk dan op onze vacatures en volg ons op social media. Je vindt ons op LinkedIn, Facebook, Instagram en Google.

Wij hebben het NBBU keurmerk zzp-bemiddeling

Waarom klanten voor ons kiezen

Professionele zorg naar wens
24/7 en in heel Nederland
Geen wachtlijsten
Persoonlijk en betrokken
Kleine teams, vaste zorgverleners