Persoonlijke en professionele zorg.

Met ons professionele team bieden wij je zorgdiensten thuis. Voor jezelf, voor een gezinslid dat verpleging nodig heeft, voor je collega die huishoudelijke zorg wil of voor je buurvrouw die vanwege haar dementie complexe zorg nodig heeft. Wij zijn er voor iedereen met een kleine of grote zorgvraag. Lees er meer over bij Thuiszorg naar wens

Onze zorgverleners staan 24/7 voor je klaar. Wij zijn flexibel en zijn er voor je wanneer je ons nodig hebt, ook ‘s nachts en in de weekenden. En heb je onverwacht meer of minder zorg nodig? Geen probleem, wij regelen het voor je. Meer informatie.

Bij Uw Aandacht Onze Zorg kun je kiezen voor een persoonlijk zorgpakket helemaal afgestemd op jouw behoeften. En laat ook het regelwerk maar aan ons over: wij coördineren alles voor je. Meer informatie.

Zo bieden we je ook mantelzorgbegeleiding voor mensen van alle leeftijden. Wij werken met professionals, die juist ook jou, de mantelzorger, ondersteunen. Want jij doet al zoveel voor die ander. Laat ons iets voor jou doen. Het regelwerk kun je ons overlaten: wij coördineren alles voor je met één vaste contactpersoon. Meer over Mantelzorgsupport.

Persoonlijke en professionele zorg naar wens: daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres.

Thuiszorg op maat

Als aanvulling op de reguliere zorg bieden wij extra ondersteuning. Denkt u aan de dagelijkse verpleging en verzorging na thuiskomst uit het ziekenhuis. Complexe situaties als bijvoorbeeld dementie, Alzheimer en Parkinson vormen geen belemme­ring. Wij kunnen hierin de juiste en professio­nele begeleiding geven.

Meer informatie

Zorgservicepakketten

Wij bieden betaalbare en exclusieve zorgpakketten. U kiest een zorgpakket dat aansluit bij uw persoonlijke situatie en wensen. Wij bemiddelen desgewenst bij het verlenen van de zorg en koppelen zo de juiste zorgverlener aan u. Desgewenst regelen we een goede zorgovereenkomst tussen u en uw zorgverlener(s).

Meer informatie

24/7 tot uw dienst

Avonden, nachten (slaapwacht), weekenden en feestdagen hoeven geen enkele belemmering te vormen. Flexibiliteit is ons sleutelwoord. Zo is ons streven dat er een vaste zorgverlener voor u klaar staat. Dit zorgt voor continuïteit en een professionele band. Uw welzijn en de gezondheid staan voorop.

Meer informatie

Waarom klanten voor ons kiezen

Professionele zorg naar wens
24/7 en in heel Nederland
Geen wachtlijsten
Persoonlijk en betrokken
Kleine teams, vaste zorgverleners